Měsíček
Měsíček
Měsíček září na obloze,
tak jasné a temné.
Ráno se ještě sklonil duze,
večer je vše černé.
Měsíček vládne nad krajinou,
všude je temno a klid.
Ráno zas mraky po obloze plynou
a probouzí se všechen lid.
Měsíček svítí už tolik dní krásných,
osvětluje, vše kolem nás.
Měsíček je strážcem zamilovaných.
Bude svítit pořád a zas.
Komentáře (0)