Den v ...
Den v čtyřrozměrném vnímání
světla jsou snící nocí
stíny jsou kruhy pod očima bdícího
střechy jsou éterickým opojením noci
tisíce hvězd z čtvrtminutových filmů
- sledujících tříokých, tříbarevných diváků
miliony oddávajících se rozkoším z vymezených pravidel
půldenní pot zakončí čtvrthodinový orgasmus ve špinavé jídelně v tmavé ulici
střízlivění z probdělého dne ukončí láhev zapomnění
"džinů, buddhů, andělů a různých sil bylo okolo vždycky dost, ale jen tělo řeklo, že vrámci askeze odmítne spásu!"
Den v čtyřrozměrném vnímání,
světla jsou ...
alespoň por dnešek,
nebo už včerejšek ?
(ztratil jsem se)
Přečteno 369x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, deuxEm, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)