klaunova zpověď
šel světem mladý klaun
každý mu říkal" šašku"
ač nikým nevyzván
vydal se hledat lásku...
rozdával lidem radost, smích
i když v očích slzy stály
však lásku nedal žádný z nich
a jenom se mu smáli
smáli se lidé stále víc
už na čele má vrásky
slz, úsměvů dal na tisíc
však neokusil lásky
on lidem rozdal srdíčko
kousek je v každém z nás
já prosím za něj maličko
ať přijde láska zas...
Komentáře (1)
Komentujících (1)