Skutečnost
Tak nešťastně zamilovaná
bez možnosti začít znova
přáteli opuštěná,
hledám svůj přístav.
Stále jdu za tebou
prosím, zastav...
Ještě jednou mi věnuj
pohled svůj.
Nikdy si nebyl celý můj.
A nikdy už nebudeš...
Přečteno 350x
Tipy 5
Poslední tipující: maliska, blue, Martanka
Komentáře (3)
Komentujících (3)