přátelství nadevše
Anotace: muž chce rozmluvit svému příteli sebevraždu, ale on ho nepřesvědšil. Nakonec mu jeho přítel oznámil, že ho muž má zaboudnout noži a tak ho učinit svobodným.
1.muž - Příteli-můj příteli!
Proč uléháž v ty černé lože.
Cožpak nemáš kouska citu?
Co lidi, co ponecháš svému osudu.
Příteli-můj příteli!
Proč uléháš v ty červené lože.
Cožpak jsi obdařen tolik citu?
Co lidi, co ponecháš svému hříchu.
Příteli-můj příteli!
Ulehni v ty bílé lože.
Cožpak nevíš, že pomůžeš krásnému citu?
Nyní lidi, nyní jsou šťatní...
2.muž - Ano můj příteli-díky za ty moudré rady.
Však já nemám v těle tolik síly.
V hlavě mám tak černé páry.
Ulehnu v to černé lože
a ty zapíchni do mě ty nože.
Budu svobodný...
Přečteno 486x
Tipy 1
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl
Komentáře (1)
Komentujících (1)