nebáseň
Anotace: krátká nebáseň. ale taková sekce tu není. tak co myslíte?
Půjdu vyvenčit embryo - nechoď, zaběhne se ti!
Jdu vyvenčit embryo - dej mu náhubek, pokouše tě!
Šla jsem vyvenčit embryo - a tak jsi sama. Dokud nevykrvácíš.
Přečteno 335x
Tipy 5
Poslední tipující: Ýmo, Liss Durman, Kávový Poutník
Komentáře (2)
Komentujících (2)