Divadelní
....
Rozmazaný čas
poletuje kdesi v koutě
burácí
příboj ticha
vlnolam lásek
nesouměrná mlha
prosakuje
prostorem času
tečka mezi dnem a nocí
slvíkám se
z pocitů dokonalých
ta nepokora
ta je ve mě
ten neklid
když marně doufám
že pozlacený rámy
všedních dnů
nevyblednou
Přečteno 304x
Tipy 8
Poslední tipující: Bernardetta, Levandule, Lucie Teru, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)