Jsi listí
Jsem strom v opuštěném lese,
jsem strom, co své břímě si nese,
jsem strom a ty jsi moje listí,
které vítr na podzim z větví čistí;
ty jsi to listí, bez kterého nemůžu žít,
ty jsi listí, co opadává a nutí mě snít,
jsi listí, co zbavuje mě myšlení,
jsi to nádherné listí, co vždy na jaře se objeví.
Přečteno 294x
Tipy 5
Poslední tipující: Apostata, Erion Fate, dream in emptiness, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)