Hrst květin
Anotace: ...pro múzu...pro moji múzu...
Hrst květin všelijakého druhu,
pár květů růže, několik trsů šeříku,
do nebe po andělu smutně posílám,
doufaje, že najde pravého adresáta.
Mnoho úsměvů v kytici ukryto,
pod sladkým obalem prvého poznání,
našel jsem múzu a jí posílám šeřík,
pro mnoho dalších nápadů.
Hrst květin všelijakého druhu,
několik slzavých kopretin, jedna osamělá sedmikráska,
do nebe po andělu s úsměvem posílám,
jako díky, jako mnohokrát díky...
Přečteno 426x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, Milissa, Žqáry, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)