Jiskření
Až příliš nepřístojnými
pocity
nočních vášní
co ukrývám
za nesmazatelnou rouškou
rozumu a nespánku
v mých částečkách
horoucích představ
co jen mé prsty
snaží se
nalézt
na sametu kůže
odevzdala bych se ti
do bázlivé
a přesto tak silné
poblázněné přítomnosti
vonící po mých vlasech
Cítím to napětí
ve slabinách
tvé mužné ješitnosti
i zrychlený dech
skrytý
za jiskření smíchu
a přesto odolávám
jedinému přání ve mně
ta touha po podlehnutí
buší mi dospánků
rytmickými údery
společného souznění
Odolávám
nic jiného nezbývá
po probuzení
už není cesta zpátky
Bojím se
svých nahých smyslů
Přečteno 334x
Tipy 19
Poslední tipující: simsa, vapiti, maena, Psavec, Levandule, Bíša, Renatka, Pišák, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)