Anotace: ...
Tečka ... na konečcích prstů,
v dlaních svírá čárku,
volá ... pomoc ... den či noc,
kouzlem,
sevřená magická noc,
v myšlenkách na rozkvetlé louce,
běží....
na daleké cestě,
blýskne se
a zítřek?
nový ... den ...
05.11.2007 08:17:00 | vapiti
Chytla mě za srdíčko...možná proto, že také něco podobného právě prožívám...;)
04.11.2007 18:40:00 | Severka