Anotace: O zklamání a nedůvěře.Drogách a nenávisti.Lásce a ponaučení.Lásce k příteli a obrovské bolesti.
Drogy jsou svinstvo... a je téměř nadlidský úkol někoho přesvědčit, aby se na ně vykašlal, dokud si na to nepřijde sám .... držím Ti palečky, ať najdeš brzy nové přátele, kteří to zvládnou a nepodlehnou :o)
04.11.2007 17:50:00 | Beepat