Anotace: z šuplíku ztacených básní...* tolik mu toho dlužím....i tuhle básničku...
... a malá mořská víla seděla na útesu a máchala si bolavá chodidla ve slané vodě...
10.11.2007 23:05:00 | Trdlo
je to prostě skvělé...i já byl dlouho beznadějně dospělý, ale jednoho dne jsem si řekl: dost! :-)
09.11.2007 07:49:00 | el viento
mattoni...třinácté komnaty jsou zrádné tím, že bývají odemčené...a to je potom pokušení ;)
vstoupit nebo nechat být...?
04.11.2007 21:59:00 | Severka