Žít, snít, tvořit.
Anotace: Naivní...Snivá...Ubohá... Hodně naivní-pozor! (Pavlis, máš pravdu...)
Chtěla bych / CHci /
na kolejích ležet
a naslouchat dunění vlaku
beze strachu.
Chtěla bych / Chci /
v mlze kouře z cigaret
líbat tvá opilá ústa
bez předsudků a ponížení.
Chtěla bych / Chci /
pít lák ze sklenice od okurek
a vínem se opíjet rovnou z láhve
bez výčitek.
Chtěla bych / Chci /
v zimě usínat pod kvetoucí třešní
a probouzet se ve své posteli
bez údivu.
Chtěla bych / Chci /
umět milovat dívku
a držet ji za ruku
bez poznámek.
Chtěla bych / Chci /
žít, snít, tvořit,
do dálek se nořit
bez hranic….
Přečteno 326x
Tipy 8
Poslední tipující: simsa, blue, callowsick, Andee
Komentáře (4)
Komentujících (4)