Přátelům ...
Anotace: ...to když si člověk uvědomí, že má přátele ... a jak moc je to báječný :o)
Hodiny tiše zpívají
Moudré písně
Které uslyšíš
Když máš prožitý
Ten „správný“ kus života
Touhu …Rozkoš …Souznění
Bolest …Ztrátu …Čekání
Neznalost …Radost …poznání
Proto vzdávám teď hold přátelství!
Přítel je ten
Před kterým se nestydíme
Za své slzy
Přítel je ten
Kdo nezávidí
Když máme radost
Přítel je ten
Kdo mlčí a přesto víme
Že je s námi
Přítel je ten
Od koho nás neurazí
vyřčená kritika
Hodiny tiše zpívají
Píseň pro přátele
Díky za to
Že jste :o)
Přečteno 533x
Tipy 5
Poslední tipující: pavlis, Cecilka
Komentáře (2)
Komentujících (2)