Změna
Jednou jsi nahoře, jednou jsi dole,
nakonec skončíš na kuchyňském stole.
Z očí ti tečou slzy jak hrachy,
po aktu hodí ti na postel prachy.
Hned jak on vypadne, zvedneš se ze země,
vezmeš si peníze, odejdeš vzpřímeně.
Další den najdeš si jiného,
prachy jsou potřeba, chceš něco nového.
Komentáře (0)