Podzimně slaná
Anotace: nad ránem v hospodě..
..a večery budeme hledat v zrcadlech.
Ráno zase.
Do kafe jako jed,
hrstku soli.
Jak kulisy v zničených divadlech.
V podivných podzimních nečasech,
na jednom lůžku,
dvě srdce podobně bolí..
Přečteno 274x
Tipy 1
Poslední tipující: 6thSun
Komentáře (1)
Komentujících (1)