Básníci!
Anotace: Poradíte? Ale ani nemusíte...
Básníci zemřelí!
Básnící zetlelí!
Básníci odvěcí,
velcí i malincí -
jak jste básnili?
Jak jste tvořili?
Poraďte, nebohému!
Poraďte, neznalému!
A nebo ne raději,
ať mám ještě naději -
na svá vlastní slova.
Zkusím to znova a znova.
Přečteno 330x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Moonlight7
Komentáře (0)