nedělní - večerní
Anotace: snad pro nedělní večer :-)
Pod plamenem svíce,
chci něhy více.
Pod žárem něhy,
chci ať povolí ledy.
Ledy tají, jen ostré kry
rozedřou naši duši.
Tma vše přikryla
a naše těla tuší.
Že již brzy,
projdeš Ty skrze mě
a já skrze tvou duši.
A naše srdce do rytmu buší,
těla nám pulzují v plamenu vášně.
Nezkrotně křičíme, ať lampa zhasne.
Komentáře (0)