To je symfonie...tvoje básně jsou dost náročné pro amatéry jako já, ale jsou krásné a proto si je rád čtu! ;-)
13.11.2007 16:32:00 | Chancer
Tvoje symfonie mi malinko zamotala hlavu...než jsem si ji urovnala ...blbost...posluchač si muziku neurovná... až ji pochopí, pak ji má ráda...trvalo, ale pochopila jsem...:-)
07.11.2007 12:12:00 | Lota
Moc se povedla,
zase jedna Tvoje typická pro náročného čtenáře.
Jdu číst znovu, snad mi to aspoň trochu docvakne.
05.11.2007 13:54:00 | spare