Ano, znám! :-) Taky jsem podobnou báseň napsal...
05.11.2007 19:29:00 | Chancer
...jo to jsou ty nádherné momenty života ...tohle beru ...to mám rád ...
05.11.2007 16:46:00 | WhiteSkull
Hmmm, úplně to vidím, pod lampami silueta postavy se zdviženým límcem, pofukuje, ticho ruší jen klapot drápků čtyřnohého přítele, jenž u každého rohu zpozorní, jako by hlídal ten přerod noci v den, paralelu pohody, když v tom hluk a ostré světlo prořízne to souznění duší a porcuje bez milosti, na podnose,ty zbytky zlosti, jež pozře realityden. A jen čekám, kdy nás opět vyvrhne zpět, zavře okno a zhasne.
05.11.2007 16:40:00 | cevert