Vyslanec
Přiletím krajinou nemocnou
přiletím ránem
za tebou
jsem okouzlen sám před sebou
cestuji duší
spálenou
kouzelník nocí bezesných
námořník moří
tajemných
úspěšný vládce davu
má spletené myšlenky
spletenou hlavu
dávám dnes poslední naději
všem nemocným
jsem vládce podsvětí
dnes za vás...
za vás poprosím…
Přečteno 347x
Tipy 13
Poslední tipující: Severka, pavlis, okapovaroura, Bíša, spare, Martinecka23
Komentáře (6)
Komentujících (6)