Stejně na tebe budu čekat
Anotace: s falešnou nálepkou mrchy
Vytratit se do mlhy
s falešnou cedulkou mrcha
která nepodléhá pocitům
a stejně na tebe budu čekat
až se přijdeš zeptat
jestli mi není zima
že cedulka mě nezahřeje
Hrdě odpovím Ne, díky
a budu si třít holé paže
pro kousek tepla
z tebe
Rozumíš...?
Přečteno 379x
Tipy 1
Poslední tipující: Oči
Komentáře (1)
Komentujících (1)