Sedím v kupé, ve stanici
Anotace: Vlak je velice inspirující prostředí
Sedím v kupé, ve stanici
Čekám, vlak čeká se mnou,
Nebo já s ním
A poslouchám
Cynizmus naděje dnešního věku
Kolem drnčí cizí vlaky
Noc pomalu přichází, den to vzdává
Okolo
Řeší se osudy, lásky a pády
Sedím v kupé ve stanici
Cizí vlaky odjely
Stojíme
Ve strojním tichu poslouchám
Lidské hlasy
Divím se,
A trochu si zoufám
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: Lota
Komentáře (1)
Komentujících (1)