Jsi...
Jsi...
Jsem řízena svou myslí,
Ovládaná city.
Jediné, na co právě myslím,
Jsi ty.
Ty jsi střed mé galaxie,
Jsi středem mého vesmíru.
Ve mně láska k tobě žije
Jen na tebe myslím každičkou hodinu.
Miluji tě a nenávidím,
Nevím, proč to je.
Každičkou noc jen pro tebe bdím,
To pochopí ten, kdo miluje.
Komentáře (0)