Rozcestí
Anotace: není těžké se rozhodnout, srdce správně napoví...ona i on to přesně ví...
těžký tón
pád a zvon
zůstala jsem stát
ona a on
kdo má koho rád
mám to nechat tak?
čekání na zázrak?
....
ale to ne
víš to ty
a vím to já
zklamaná
pár kroků
a několik slov
poslední sloku
navršit rov
rozhodnutí
neslevím ti
buď ona
a nebo já
kyvadélko lásky
se kývá do rána
sbíráš odvahu
není jí dost
nezvaný host
stojí na prahu
už nezveš dál
přesto dál
zní naše requiem
žijem a nežijem
v mých horkých dlaních
srdce leží na nich
je celé jenom tvoje
nepoznal jsi boje
které mi tě vzaly
trápím se
snad pocit jen malý....
vrať se mi zpátky
slabiku k slabice
přeju si velice
ten čas krátký
S TEBOU
(nikdy nezapomenu)
Přečteno 287x
Tipy 5
Poslední tipující: Raduzk, Bíša, WhiteSkull
Komentáře (4)
Komentujících (3)