Anotace: .
štěstí se vytrácí,
smutek ho střídá?
co chvíle lítací?
sen nám je přidá...
potichu ve tvůj den
otiskne stopy...
mnohdy je živý... sen...
když ho pochopíš,
v reálu najdeš pak
polibek něžný...
začneš se usmívat...
opravdu, věř mi...
:o)
06.11.2007 11:31:00 | Cecilka