Anotace: Věnováno všem literákům, kteří dodnes vzpomínají... (ale především jí...)
jak praví klasik...ze všeho co jest věčné...láska je nejkratší.... je krásná
12.11.2007 20:12:00 | maena
Hezká,vzpomínková báseň,.Měli bychom vzpomenout něco hezkého,pláč by se jí jistě nelíbil.A patří přece vzpomínka jí.
06.11.2007 18:05:00 | s.e.n
... ještě nestačil čas zahojit všechnu bolest
... ale vzpomínky už tančí valčík klidněji ...
06.11.2007 12:47:00 | Marcella
Levandulko ta básnička je nádherná jako ten cit co máš ukrytý v sobě...neplakej..ona tě hlídá a ví to..
06.11.2007 08:40:00 | Lucie Teru
to asi není vzkaz pro mne :-) ... Tvé srdce s náručí široce rozevřenou konejší bolavé duše ...
06.11.2007 08:34:00 | vapiti