...spouštím se;-)))...špatný dozor;-DDD
...tvoje parádní...jako vždy...mistrová:-)
A choď častějc babo,ju?
06.11.2007 21:30:00 | Žqáry
Půlka mého těla se ocitla ve dne,
ta druhá v noci,
ani jedné se nechtělo spát,
ani jedné se nechtělo bdít,
na svém intimním rozhraní
rozehrál jsem hru na prázdno
táhnul svou figurkou
nesměle do stran
sluncem si vypaloval myšlenky
zalíl si mozek stříbrem
a jen tak ležel
na prázdném čase
06.11.2007 20:39:00 | smudlinek
Chlad galaxie vraž do mrazáku, tam bude aspoň k užitku... řízečky pro Šmudlínka? :-)))
06.11.2007 12:16:00 | Levandule
... rád Tě zase jednou vidím ... co Ty všechno nevidíš? ... :-)
... roboti říkají ZSD ... napadá mě ZaSraná Doba ...
06.11.2007 11:18:00 | JardaCH