Samotář
Anotace: kdo se tak někdy necítil, že?
Tíží mě to stále více
jsem sám jak létavice,
co pádí širým vesmírem plným hvězd
z tisíce a jedné cest,
protkaných v souhvězdích a přesto sama,
jak je vlastně nazývána?
Opuštěnost, prázdnota
stav mé duše - samota.
Přečteno 282x
Tipy 2
Poslední tipující: Inies
Komentáře (2)
Komentujících (2)