Hloupý svět...Plný světel...
Anotace: Jen z čisté radosti...Z tohohle hloupého světa- Ano, už to tak bude:)
V divadelním kabátku
hraji komedii svého života
a lepím barevné kousky
do deníku.
Zelená, červená, žlutá
světla tančí po chodníku
vášnivé tango. Přičichám růži.
Čekám na autobus.
Lásky z inzerátu
V barevných stínech na ulici,
staré dnešní noviny
plné hloupého světa.
Zvedl se vítr,
rozvítil stíny, rozvířil lásky,
potrhal noviny,
vložil do srdce sílu. JÍT!
Horký punč a nakrájené jablko
jsou skromnou večeří
pro pianistku i básnířku...
Smím povečeřet s nimi...
?
Přečteno 304x
Tipy 12
Poslední tipující: Sukuba, .K.r.i.s.t.y., mattoni.uz.neni, simsa, callowsick, JirkaS, blue
Komentáře (6)
Komentujících (6)