Jedna, dvě... (tik, tak...)
Anotace: Kdyby v tom náhodou někdo hledal něco, co tam není, tak se spletl ;-)
Klidně lež, podlehni,
vnořím se do tebe.
Poslouchej šeptání...
jedna, dvě, JEDNA, DVĚ...
Jsme spolu spojeni,
tvé myšlenky jsou mé...
Cítím tvé trápení,
otevři se všude!
A až se probudíš,
něco ti po mě zbude.
Pohlédneš do dlaní
a ty budou čisté...
Přečteno 341x
Tipy 9
Poslední tipující: Pišák, Žqáry, Erion Fate, Malé nic
Komentáře (4)
Komentujících (4)