Sychravý nečas..
V ten sychravý nečas,
kdy větve praskaly,
pod tíhou chladných paprsků,
a vítr dmul seschlé listí..
V ten sychravý nečas,
kdy nebesa náhle zčernala,
a déšť byl cítit v závoji hromů,
když v ozvěnách se tříští..
V ten sychravý nečas,
kdy přízemní mrazíky sahaly,
až nad koruny starých stromů,
těch co o svůj šat rázem přichází..
v tu chvíli podzim je tu..
Přečteno 513x
Tipy 14
Poslední tipující: Žqáry, robb, anděl s modrými křídly, Severka, malá čarodejnice wiggová netopýrková, spare, Bíša, prostějanek
Komentáře (9)
Komentujících (8)