úzkost
Anotace: když tendruhý odchází.........
Tvůj dech….ulpěl mi na ústech.
Tvé slzy..... stékají po mých rtech
A mé ruce, hladí tě ve vlasech
Cítím tvé srdce, jak bušilo úzkostí
Já chtěl jsem ti pomoct s tvojí bolestí...a..
Jsme jedno tělo, jedna duše, jedna tvář
Přinášíš oběť bohu na oltář
Vždyt dal jsem ti všechno, tak proč mě tu necháváš..
Jsme jedno tělo, jedna duše,tvář
Tak tady mě máš...
Přečteno 377x
Tipy 7
Poslední tipující: Lalia Error, Churry, Elouš, pavlis
Komentáře (5)
Komentujících (4)