Malé rouhání
Anotace: jak to vlastně je ??
.
..
...
Bůh prý ví všechno,
však neřekne půl slova
o jemných dotecích
a zulíbání šíje
s mramorovou tváří
shlíží na ta svoje stáda
a pak prostě trestá
vybočení z normy.
A nám nezbývá než
do prázdných svícnů
nasypat popel
z purpurového listí
a husí kůži
prohlásit za peří anděla,
chladivou mlhu
nazvat dechem ráje,
a s každou další myšlenkou
znovu ztrácet
klid, vyrovnanost
a sílu jít za svým světlem,
když ostatní vidí
temnotu
v srdcích,
co mají jednoduše
zhasnuto.
...
..
.
Přečteno 370x
Tipy 21
Poslední tipující: maena, Egretta, jedam, Pišák, Kyle, Severka, prostě Zuzana, qpal, mattoni.uz.neni, Bíša, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)