Samuraj
Anotace: na motiv staré japonské legendy
Bojoval za lásku, bojoval za čest
statný a krásný v bohatém brnění.
Dva šípy vystřelí otec i sok -
dívka a hrdina v sosny se promění
větve si splétají v zeleném objetí -
a pověst o nich přes věky doletí
Přečteno 367x
Tipy 4
Poslední tipující: Verule
Komentáře (2)
Komentujících (2)