Smím prosit?
Anotace: Nešetřete kopanci...
Když deprese řekne
smím prosit,
bojíte se odmítnout?
/Každej uvnitř svý uzamčený schránky,
bez jmenovky,
"nevhazovat pocity,
ani reklamní letáky na štěstí"/
Houpačka se houpe sama,
tebe nepotřebuje...
a zmrzlina se rozteče taky sama..
dostihnul tě pocit absolutní nepotřebnosti
Stydlivě koukáš na svý střevíčky
obalené bahnem traumatu
přemýšlíš,
jak by se otiskly jejich podpatky
do pozadí těch pokrytců...
Tak se zvedni,
A KOPNI!
Přečteno 309x
Tipy 7
Poslední tipující: stmivani.na.lepsi.casy, Bíša, Pišák, už ne pernikova princezna
Komentáře (2)
Komentujících (2)