Seznamy jmen
Prší a deštník nemám,
kolemjdoucí kapky deště,
Proč žádnou z nich, jménem neznám?
Neumím spoustu jmen - ještě.
Končí den, koupu se v krvi dračí,
svědomí co težké jak kámen,
mě pra-vi-del-ně po večerech v botě tlačí.
Noninspirativní krajina,
špinavá sklenice od vína,
seznam jmen jest spálen.
My - HŘÍŠNÍ - volám: Amen!
Přečteno 328x
Tipy 11
Poslední tipující: Šerák, Asinar van Martinaq, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, Bíša, M.V.Jung., Já Esther Ruth
Komentáře (6)
Komentujících (6)