bublinová
Anotace: s malou holčičkou
holčička,
co vyfukovala bubliny
jednu
za druhou
a ony praskaly
po rozplakané cestě vzduchoprázdnem
tam kde končilo ono a začínalo nic
naříkala
ta malá holčička s mašlí ve vlasech
protože věděla
.
že
.
svět
.
je
.
jen velký kulatý pomeranč
a ona neměla ráda pomeranče
ona ráda bubliny
a ty prasknou. někdy.
někdy.nikdy.tam.i tady.
malá holčičko,
neplač.
(nebo ti povadne mašle)
holčičko z pohádkové knížky
než knížku zavřu a než bublina praskne
ještě chvíli můžeš snít...
Přečteno 312x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, spare
Komentáře (3)
Komentujících (3)