Šílená africká včela
Mám náladu jako
šílená africká včela.
Nejraději bych bodla
své žihadlo,
ale to bych nemusela
vyváznout živá.
Takže si raději zahučím
mimo úl,
proletím své šílené
kolečko
a až se uklidním,
přinesu snůšku pylu
jako hodná,
domácí včelka Mája.
Přečteno 480x
Tipy 4
Poslední tipující: ona
Komentáře (3)
Komentujících (3)