Anotace: Básníků je mnoho, lídí méně
Skôr by som to nazvala krátkou úvahou. Ale páčilo sa mi to. Viac slov tam netreba, bolo povedané všetko.
12.09.2008 20:52:00 | hupka
Básnička to není.
Spíš myšlenkový pochod, ani ten ne, prtože víceméně stojíš pořád na místě. Ale místo sis nevybral špatné, když už jsem u toho. Rozvést, přeřadit? Co já vím.
07.11.2007 21:14:00 | prostě Zuzana