Na mramorovou desku
Píše na mramorovou desku,
Dcera, žena, sestra,
Píše na mramorovou desku,
Kdy jindy, než dneska.
Píše těch pár slůvek,
Která někoho zdrtí,
Píše,
Že jsem propadla se
Do náruči smrti.
Přečteno 263x
Tipy 1
Poslední tipující: Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)