Poslední pohled
Jediné slovíčko mu oči otevřelo,
podíval se na mě pohledem prázdným,
polilo mě horko, u srdce mě píchlo,
odevzdala jsem se slzám bolavým.
Poslední pohled, který mi patřil,
jeho poslední, který jsem spatřila,
muj úsměv k slzám se vrátil,
otázka "proč" obvyklou se stala.
Jeho rty na úsměv se nezmohli,
však já vím, co jiný ne,
úsměv a polibek mi ze srdce poslali,
city opravdové, nesmrtelné.
Komentáře (1)
Komentujících (1)