Karneval
Oslavy, ach, kdo by je neměl rád,
tak za co půjdeš, nesmíš se ptát.
Překvapení to pro každého, jakou pak
masku vezmeš si na noční rejdy karnevalu,
já ti dám k tomu dobrou radu.
Veselou a upřímnou masku musíš míti,
abys mohl s ostatními vesele si žíti.
Veselosti oddávej se vždy plnými doušky
o půlnoci sejměme si ty tajemné roušky.
Škrabošky a závoje za znění hlučné hudby,
veselme se, radujme se strhněme je z nudy.
Bez přetvářky a beze lstí oddejme se zábavě,
nelitujme ničeho, o co vlastně v bytí jde.
Veselí a radovánky uplývají velice,
protancujme všechny noci, protancujme střevíce.
Bavme se a radujme se noc co noc až do rána,
vždyť to není žádná špatnost jenom sladká zábava.
Masky rejdí, veselí se nebojme se radosti,
i když všechno jednou končí, syti budem toho dosti.
Noci černé v barevnosti, hemžili se tady hosti,
každý s jinou emocí s době těžkou nemocí.
Kouzelné to noci byly beze lží a hádek, plné smíchu,
marnosti, bez obav a válek.
A co nám vlastně život dal?
Hru jménem karneval.
Přečteno 346x
Tipy 1
Poslední tipující: Pišák
Komentáře (1)
Komentujících (1)