Anotace: je to matce...to snad jako popis stačí...
chapu te... strasne me mrzi, ze nemuzu psat ty slova plny lasky a vdeku, ktery tu na spouste mistech ctu...ale rodice mi dali spoustu, spoustu negativnich prozitku a pocitu... nemuzu jm to odpustitv - a myslim, ze o ot ani nestoji. hloupe, nemit domov tam, kde bydlime, ale tam, kam jezdime jen sporadicky...ale mam ho - a je lepsi mit nejaky, nez zadny...
26.12.2007 12:50:00 | Radiii
Je to smutné, když tě někdo tak blízký zklame... Je to velmi výstižné až mě to zaskočilo, jak je to podobné i u... No to je jedno. Tohle bylo krásně napsané. Cítím z toho tu samotu, tíseň, úzkost a smutek... Snad i trochu pohrdání... Napsala jsi to skvěle... Má poklona dnes patří tobě.
12.11.2007 19:52:00 | Anewue