Vy
Syté, umaštěné tváře
pivem, tupostí se živí
pod nizoučkým kravím nebem.
Stěžují si na život,
mňa a mňu, ach jejky, jojky,
miláčku, nebeská lásko.
Stěžují si na minulost,
idolové skví se v rozích,
mlčenlivé, blbé zrůdy;
ten, co sedí v čele stolu
každý den před nimi tančí
tělomilné, kruté tance.
Ach, vy zadky libované,
čekejte, vy lásky drahé,
na odplatu...
U stropu se sráží tma.
Komentáře (1)
Komentujících (1)