Píšu si jen pro radost
Píšu si jen pro radost,
když zrovna nemám práci.
Páni, to je psina,
psaním jsem náhle jiná.
Chytám své myšlenky na papír,
aby ty mlhavé okamžiky,
kdy mám své posluchače,
mně nemohl nikdo ukrást.
Patří jenom mně
a mé fantazii.
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)