Zločiny pro dva
Proplétám tě
intenzivními úsměvy
obtisklými do dlaní
slovy
tak smyslnými
jak červeň rtěnky
na nádherné ženě
těsně před ...
vůní
co připomíná spanilá vína
a na prstech sládne
do dychtivých složek
nepochytitelných odstínů
tak důvěrně známých
Přivíráš oči
fyzickou bolestí
vepsanou do tváří
nenávistí
tak něžně laskavou
bušící v každém milimetru
touhou po potrestání
svádivé hry
a přesto vyčkávající
z naprosto nepochopitelných důvodů
/ten okamžik posledních představ
zatajení dechu/
film se stále se opakujícím výjevem
Zločiny pro dva
Přiblížení
Přečteno 323x
Tipy 16
Poslední tipující: vapiti, Vladimír P., Bíša, WhiteSkull, Psavec, maena, Alci
Komentáře (7)
Komentujících (6)