Anotace: ... jo, to jsme. věnováno* ///
Nevím, co říct. Možná proto, že všechny slova jsou už strašně ohraný. Možná proto, že to, co cítím při čtení tvých básní, se nedá popsat slovy(taky ohraná fráze, ale...) Něco jako když poslouchám Beethovenovu 9. symfonii. Prostě úžasný:)
10.11.2007 13:33:00 | Liss Durman
....stále ve formě (po předchozím emočním výbuchu se musím krotit :D
08.11.2007 17:52:00 | prostě Zuzana
zdravím tě zpátky:)kouzelnice Mango, toulala jsi se po hvězdách a po pozdravech? a vrátila ses... jak ses měla? pozdravovala jsi realitu? ode mě, šílence...
07.11.2007 21:21:00 | Rozárenka
no tak teď v klidu:..báseň je skvělá..jak by řekla má sestřenice..přímo revoluční...
07.11.2007 20:05:00 | Favi