***
Anotace: jedna pro lucinku...jen tak pro radost
~~~
Dotkla se múza
vrcholků trav
melodii slov a tónů
jež dáno mi není
rozehrát
slyšela jsem
pohledem až za obzor
maluji stopy
bláznům
květiny do písku
samotu uhnětenou
z rozloučených těl
spolykám rukama
dotekem
klap
metronom dní
sem a tam a sem
nepřestává
rezonovat v očích
než se kdo naděje
je tu naděje
Přečteno 289x
Tipy 8
Poslední tipující: just me, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, Lucie Teru
Komentáře (3)
Komentujících (3)